easyvision Elision Multifocal - Vergelijk Prijzen

easyvision Elision Multifocal
(2)

Prijzen vergelijken van € 90,00 tot € 90,00.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 90,00 tot € 90,00. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).
Toon prijs voor
Verpakkingsgroottes

let op: sommige links kunnen gesponsord zijn.

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 1 maanden was € 90,00 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 90,00 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u multifocale lenzen online voor presbyopie.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 1 winkel en verpakkingen van 30 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 90,00 en de hoogste is € 90,00. Bespaar tot 0%.

Koop easyvision Elision Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

easyvision Elision Multifocal wordt verkocht in dozen met 30 contactlenzen.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Draagtijd

easyvision Elision Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

easyvision Elision Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

easyvision Elision Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u