Dailies Total1 Multifocal - Vergelijk Prijzen

Dailies Total1 Multifocal
(2)

Prijzen vergelijken van € 64,63 tot € 129,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 64,63 tot € 129,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 64,59 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 64,63 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u multifocale lenzen online voor presbyopie.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 64,63 en de hoogste is € 129,88. Bespaar tot 50%.

Koop Dailies Total1 Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Dailies Total1 Multifocal wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Dailies Total1 Multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Delefilcon A
 • Watergehalte
  33 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  156 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14.1
 • BC
  8.5
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Dailies Total1 Multifocal zijn dagelijkse, silicone-hydrogel lenzen geproduceerd door de bekende fabrikant Alcon. Deze lenzen zijn speciaal ontworpen voor gebruikers die last hebben van presbyopie. Het productieproces combineert klassiek hydrogel-materiaal, dat een hoge hoeveelheid water bevat, met siliconen-hydrogel, wat voldoende zuurstof doorlaat naar het hoornvlies. Dit staat bekend als zuurstofdoorlaatbaarheid.

Hun gepatenteerde Precision Profile Design zorgt voor een naadloos zicht op alle afstanden - dichtbij, ver weg en middelgrote afstanden. Het watergradiëntsysteem van de lenzen zorgt voor een gelijkmatige vochtverspreiding voor comfort gedurende de hele dag. De kern van de lenzen is gemaakt van siliconen-hydrogel materiaal en bevat 33% water.

De Dailies Total1 Multifocal-lenzen zorgen ook voor een voldoende zuurstoftoevoer naar het hoornvlies, waardoor uitdroging en rood, geïrriteerde ogen worden voorkomen. Deze lenzen zijn na een dag weg te gooien en zijn daardoor een gezonde en hygiënische keuze

Draagtijd

Dailies Total1 Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Dailies Total1 Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Dailies Total1 Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u