Dailies AquaComfort Plus Multifocal - Vergelijk Prijzen

Dailies AquaComfort Plus Multifocal
(2)

Prijzen vergelijken van € 53,33 tot € 95,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 53,33 tot € 95,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 51,33 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 53,33 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 53,33 en de hoogste is € 95,88. Bespaar tot 44%.

Koop Dailies AquaComfort Plus Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Dailies AquaComfort Plus Multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Nelfilcon A
 • Watergehalte
  69 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  26 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Dailies AquaComfort Plus Multifocal zijn eendaagse multifocale contactlenzen van Alcon, ontworpen om presbyopie te corrigeren. Deze veelvoorkomende gezichtsafwijking treft veel volwassenen rond de leeftijd van 40. De lenzen zijn gemaakt van Nelfilcon A, met een hoog watergehalte van 69%, wat bijdraagt aan het comfort.

Dankzij de unieke Precision Profile-technologie zorgen ze voor een soepele overgang tussen verschillende optische zones. Het midden van de lens is ontworpen om het zicht van dichtbij te verbeteren. Tegelijkertijd zorgt een continue overgang naar de randen van de lens voor helder zicht op grotere afstanden. De menselijke ogen hebben het natuurlijke vermogen om op elk moment alleen de benodigde zone van de lens te gebruiken.

De Dailies AquaComfort Plus Multifocal lenzen bevatten een vochtinbrengende smeermiddel genaamd HPMC. Daarnaast bevatten ze een combinatie van twee andere belangrijke stoffen - PVA (polyvinylalcohol) en PEG (polyethyleenglycol). PVA is ingebed in het lensmateriaal en wordt bij elke knippering naar het oppervlak vrijgegeven. De zuurstofdoorlaatbaarheid is 26 Dk/t.

Draagtijd

Dailies AquaComfort Plus Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Dailies AquaComfort Plus Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Dailies AquaComfort Plus Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u