Miru 1 Day Toric - Vergelijk Prijzen

Miru 1 Day Toric
(4)

Prijzen vergelijken van € 47,26 tot € 65,80.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 47,26 tot € 65,80. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 47,26 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 47,26 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 2 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 47,26 en de hoogste is € 65,80. Bespaar tot 28%.

Koop Miru 1 Day Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Miru 1 Day Toric wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

  • Naam
    Miru 1 Day Toric
  • Draagtijd
    Daglens
  • Type
    Torische contactlens
  • Fabrikant
    Menicon
  • Materiaal
    Hioxifilcon A
  • Watergehalte
    57 %
  • Zuurstofdoorlaatbaarheid
    25 Dk/t
  • Kan mee geslapen worden
    Nee
  • UV Filter
    Nee
  • Sterktebereik
    -10 tot 2
  • Diameter
    14.5
  • BC
    8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.menicon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Miru 1 Day Toric contactlenzen zijn geproduceerd door Menicon en gemaakt van het materiaal Hioxifilcon A. Ze bieden een aangenaam hoog watergehalte van 57%, waardoor ze ideaal zijn voor personen die comfort waarderen.

Dankzij het unieke Smart Touch-verpakkingsontwerp blijven de lenzen hygiënisch en onaangetast tot ze worden ingebracht. De bijzondere Smart Zone in de verpakking zorgt ervoor dat de binnenkant van de lens altijd naar beneden wijst, wat betekent dat deze ingebracht kan worden zonder de binnenkant aan te raken en deze schoon blijft.

Dankzij het dynamische asymmetrische stabilisatiesysteem bieden de Miru 1 Day Toric lenzen een hoge mate van comfort en asstabiliteit. De Centraform Edge Design draagt bij aan het comfort, aangezien het de wrijving tussen het ooglid en de rand van de lens bij het knipperen vermindert. Bovendien zorgt de lichtblauwe tint voor eenvoudigere manipulatie van de lenzen. Al met al zijn de Miru 1 Day Toric lenzen een comfortabele en gezonde keuze, elke dag een vers steriel paar.

Draagtijd

Miru 1 Day Toric is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Miru 1 Day Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Miru 1 Day Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 gebaseerd op 4 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u