Miru 1 Day Multifocal - Vergelijk Prijzen

Miru 1 Day Multifocal
(2)

Prijzen vergelijken van € 54,62 tot € 54,62.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 54,62 tot € 54,62. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).
Toon prijs voor
Verpakkingsgroottes

let op: sommige links kunnen gesponsord zijn.

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 8 maanden was € 54,62 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 54,62 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 1 winkel en verpakkingen van 30 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 54,62 en de hoogste is € 54,62. Bespaar tot 0%.

Koop Miru 1 Day Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Miru 1 Day Multifocal wordt verkocht in dozen met 30 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Miru 1 Day Multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Menicon
 • Materiaal
  Hioxifilcon A
 • Watergehalte
  57 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  25 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 4
 • Diameter
  14.4
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.menicon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Miru 1 Day Multifocal contactlenzen zijn een premium daglens ontworpen door Menicon om presbyopie, ook bekend als leeftijdsverziendheid, te bestrijden. Ze zijn vervaardigd uit Hioxifilcon A en hebben een watergehalte van 57%.

Deze multifocale lenzen beschikken over een Neuro Adaptive™-ontwerp, dat zorgt voor vloeiende overgangen tussen veraf, tussentijds en dichtbij kijken. De lenzen zijn ideaal voor mensen die meerdere sterktes nodig hebben gecombineerd in één enkele lens voor helder zicht op alle afstanden.

Daarnaast hebben ze een unieke Smart Touch™-technologie die de lens steeds in de correcte positie houdt, klaar om te dragen, waardoor de kans op contaminatie tijdens het hanteren beperkt wordt. De verpakking van de lenzen is bovendien de dunste en meest milieuvriendelijke op de markt met 80% minder afval dan reguliere verpakkingen. Echter, neem altijd eerst contact op met uw opticien voordat u nieuwe contactlenzen aanschaft die niet voorgeschreven zijn.

Draagtijd

Miru 1 Day Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Miru 1 Day Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Miru 1 Day Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 3,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u