Miru 1 Day - Vergelijk Prijzen

Miru 1 Day
(2)

Prijzen vergelijken van € 43,32 tot € 50,00.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 43,32 tot € 50,00. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 37,88 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 43,32 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 4 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 43,32 en de hoogste is € 50,00. Bespaar tot 13%.

Koop Miru 1 Day online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Miru 1 Day wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Miru 1 Day
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Menicon
 • Materiaal
  Hioxifilcon A
 • Watergehalte
  57 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  25 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 4
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.menicon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Miru 1-Day contactlenzen zijn daglenzen geproduceerd door Menicon. Deze lenzen zijn vervaardigd uit Hioxifilcon A, dat een speciaal polymeer is met veel vrije hydroxyl radicalen. Ze hebben een hoog watergehalte van 57%, wat betekent dat ze natuurlijk vocht aantrekken en binden om zo het oog comfortabel te houden.

Miru 1-Day lenzen staan bekend om hun flinterdunne verpakking. Deze eigenschap maakt ze bijzonder geschikt voor reizen of sporten. De speciaal ontwikkelde verpakking vermindert ook het risico op lensvervuiling. Zodra je de verpakking opent, is de buitenkant van de lens altijd klaar om ingebracht te worden.

Deze lenzen zijn vervaardigd met behulp van de gepatenteerde CentraForm™ technologie. Deze technologie resulteert in een glad randprofiel dat irritatie vermindert en wrijving tijdens het knipperen vermindert. Al met al, Miru 1-Day levert een superieure lenservaring met verbeterd comfort gedurende de dag.

Draagtijd

Miru 1 Day is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Miru 1 Day heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten