Miru 1 Day UpSide Toric - Vergelijk Prijzen

Miru 1 Day UpSide Toric
(2)

Prijzen vergelijken van € 54,16 tot € 54,16.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 54,16 tot € 54,16. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).
Toon prijs voor
Verpakkingsgroottes

let op: sommige links kunnen gesponsord zijn.

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 8 maanden was € 54,16 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 54,16 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 1 winkel en verpakkingen van 30 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 54,16 en de hoogste is € 54,16. Bespaar tot 0%.

Koop Miru 1 Day UpSide Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Miru 1 Day UpSide Toric wordt verkocht in dozen met 30 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Miru 1 Day UpSide Toric
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Menicon
 • Materiaal
  Midafilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  91 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 0
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.menicon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Miru 1 Day UpSide Toric contactlenzen, vervaardigd door Menicon, zijn gemaakt van Midafilcon A materiaal. Dit materiaal, in combinatie met een watergehalte van 56%, draagt bij aan het dagelijkse comfort en de frisheid van de lenzen. Deze lenzen kunnen dagelijks gedragen worden, zonder verlengd gebruik.

Met een zuurstofdoorlatendheid van 91 Dk/t, staat Miru 1 Day UpSide Toric bekend om hun ademende kwaliteiten. Een onderscheidende functie van deze lenzen is de Smart Touch-technologie. De Miru 1 Day UpSide Toric heeft gepatenteerde MeniSilk Air-technologie, die een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid garandeert.

Tot slot onderscheidt Miru 1 Day UpSide Toric zich door de innovatieve aspecten van hun ontwerp, zoals de slimme blisterverpakking die helpt om de lens altijd correct te positioneren, en de afgeronde randen die de lens comfortabel en praktisch in gebruik maken.

Draagtijd

Miru 1 Day UpSide Toric is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Miru 1 Day UpSide Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Miru 1 Day UpSide Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u