Miru 1 Day UpSide Multifocal - Vergelijk Prijzen

Miru 1 Day UpSide Multifocal
(2)

Prijzen vergelijken van € 61,52 tot € 81,98.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 61,52 tot € 81,98. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 61,52 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 61,52 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u multifocale lenzen online voor presbyopie.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 2 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 61,52 en de hoogste is € 81,98. Bespaar tot 25%.

Koop Miru 1 Day UpSide Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Miru 1 Day UpSide Multifocal wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Miru 1 Day UpSide Multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  Menicon
 • Materiaal
  Midafilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  91 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -10 tot 5
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.menicon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Miru 1 Day UpSide Multifocal contactlenzen zijn vervaardigd door Menicon en gemaakt van het materiaal Midafilcon A. Met een watergehalte van 56%, bieden deze lenzen optimaal comfort en hydratatie voor de drager gedurende de hele dag. De lenzen zijn specifiek ontworpen om presbyopie te corrigeren, met unieke technologieën die superieur zicht op alle afstanden mogelijk maken.

Dankzij hun lichtblauwe tint zijn ze eenvoudig aan te brengen en te hanteren. Bovendien blijven ze met een zuurstofdoorlatendheid (Dk/t) van 91 de hele dag door fris en comfortabel. De Miru 1 Day UpSide Multifocal is een daglens, bedoeld voor eenmalig gebruik. De lenzen zijn beschikbaar in zowel lage als hoge toevoegingen, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast aan een breed scala van visuele behoeften.

Een benoemenswaardige eigenschap is de innovatieve Smart Touch-verpakking. Deze zorgt ervoor dat de binnenoppervlakte van de lens altijd naar beneden is gericht, waardoor deze kan worden uitgenomen en ingebracht zonder dat de binnenkant wordt aangeraakt. Dit helpt om de lens onbezoedeld te houden tot het moment van inbrengen. Alles in acht genomen zijn de Miru 1 Day UpSide Multifocal-lenzen een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar comfort, gemak en uitstekend zicht.

Draagtijd

Miru 1 Day UpSide Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Miru 1 Day UpSide Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Miru 1 Day UpSide Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u