Miru 1 Day UpSide - Vergelijk Prijzen

Miru 1 Day UpSide
(2)

Prijzen vergelijken van € 42,34 tot € 53,78.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 42,34 tot € 53,78. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 42,34 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 42,34 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 3 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 42,34 en de hoogste is € 53,78. Bespaar tot 21%.

Koop Miru 1 Day UpSide online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Miru 1 Day UpSide wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Miru 1 Day UpSide
 • Draagtijd
  Daglens
 • Fabrikant
  Menicon
 • Materiaal
  Midafilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  91 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -13 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.4
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.menicon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Miru 1 Day UpSide-contactlenzen zijn daglenzen van de gerenommeerde fabrikant Menicon. Ze worden vervaardigd uit een innovatief siliconen-hydrogel materiaal, genaamd Midafilcon A. Deze combinatie van materiaal zorgt voor een watergehalte van 56% in de lenzen, waardoor ze perfect gehydrateerd blijven tijdens het dragen.

In tegenstelling tot andere typen lenzen, zijn de Miru 1 Day UpSide lenzen gericht op een veilige en hygiënische lenservaring. Ze maken gebruik van de Smart Touch-technologie, waardoor de lens altijd in de juiste positie klaar staat om in te zetten zonder de binnenkant van de lens aan te raken. Dit beperkt de kans op lensvervuiling.

MeniSilk Air Technology verhoogt de zuurstofdoorlaatbaarheid van de lenzen, met een indrukwekkende 91 Dk/t, terwijl het ook zorgt voor een uitstekende hydratatie van de lenzen. Samen met de NanoGloss Pro-technologie, die bijdraagt aan een super glad, lage wrijving lensoppervlak, zijn de Miru 1 Day UpSide lenzen ontworpen voor optimaal draagcomfort.

Miru 1 Day UpSide lenzen zijn echt een begrip in het veld van contactlenzen, door hun focus op de gezondheid van de ogen en hun unieke eigenschappen. Al met al vormen ze een solide keuze voor dagelijkse dragers.

Draagtijd

Miru 1 Day UpSide is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Beoordelingen

Miru 1 Day UpSide heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten