Proclear Multifocal XR - Vergelijk Prijzen

Proclear Multifocal XR
(1)

Prijzen vergelijken van € 26,66 tot € 37,50.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 26,66 tot € 37,50. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 25,92 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 26,66 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u multifocale lenzen online voor presbyopie.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 5 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 26,66 en de hoogste is € 37,50. Bespaar tot 29%.

Koop Proclear Multifocal XR online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Proclear Multifocal XR wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Proclear Multifocal XR
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Omafilcon B
 • Watergehalte
  60 %, 62 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  42 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -20 tot 20
 • Diameter
  14.4
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Proclear Multifocal XR contactlenzen zijn maandelijkse multifocale lenzen geproduceerd door CooperVision. Ze zijn gemaakt van Omafilcon B materiaal en hebben een watergehalte tussen 60% en 62%. Deze lenzen leveren een uitstekend, helder zicht op alle afstanden en zijn speciaal ontworpen voor mensen met presbyopie en droge ogen.

De Proclear Multifocal XR lenzen helpen u een perfecte focus te bereiken op alle afstanden dankzij hun geavanceerde ontwerp. De innovatieve 'Balanced Progressive™'-technologie maakt het mogelijk een duidelijk en comfortabel zicht te behouden, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor patiënten met een hoge additiewaarde van presbyopie, tot +4.00 (ADD Power).

Naast hun multifocale eigenschappen, maken de Proclear lenzen gebruik van een hydratatie technologie, waarbij een hydrofiele (waterbindende) fosforylcholine substantie in het materiaal wordt opgenomen. Deze vormt een beschermende laag op het oppervlak van de lens, wat helpt tegen uitdroging en de ophoping van afzettingen en onzuiverheden voorkomt. Hierdoor zijn de Proclear Multifocal XR lenzen comfortabel te dragen voor een periode van 30 dagen, met een zuurstofdoorlaatbaarheid van 42 Dk/t.

Draagtijd

Proclear Multifocal XR is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Proclear Multifocal XR is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Proclear Multifocal XR heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u