Proclear Toric XR - Vergelijk Prijzen

Proclear Toric XR
(2)

Prijzen vergelijken van € 25,00 tot € 38,63.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 25,00 tot € 38,63. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 24,66 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 25,00 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 6 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 25,00 en de hoogste is € 38,63. Bespaar tot 35%.

Koop Proclear Toric XR online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Proclear Toric XR wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Proclear Toric XR
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Omafilcon B
 • Watergehalte
  60 %, 62 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  30 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 10
 • Diameter
  14.4
 • BC
  8.8
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Proclear Toric XR, vervaardigd door CooperVision, zijn zachte, maandelijkse contactlenzen gemaakt van Omafilcon B die worden gebruikt voor de correctie van hoge niveaus van astigmatisme. Met een watergehalte van 60-62% en een zuurstofdoorlatendheid van 30 Dk/t, bieden deze lenzen de hele dag door comfort.

Deze lenzen, gekenmerkt door hun PC-technologie, zijn ideaal voor gebruikers die last hebben van droge ogen. In vergelijking met andere zachte lenzen, behouden Proclear Toric XR-lenzen drie keer zoveel vocht gedurende de draagperiode. Deze functie is vooral gunstig voor gebruikers die veel tijd doorbrengen met computerwerk of in airconditioned omgevingen.

Proclear Toric XR-lenzen hebben een cilindrische vermogen van -2.25 tot -5.75, wat een helder zicht biedt op alle afstanden, of u nu een boek leest, een sms'je bekijkt of zelfs het bord aan de overkant van de straat.

De lenzen worden in een periode van 30 dagen gebruikt, en het wordt niet aanbevolen om ze 's nachts te dragen. Zoals met alle contactlenzen, handle zorgvuldig en vermijd drukken te hard met de vingers tijdens het aanbrengen, verwijderen en reinigen.

Draagtijd

Proclear Toric XR is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Proclear Toric XR is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Proclear Toric XR heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u