Proclear Sphere - Vergelijk Prijzen

Proclear Sphere
(2)

Prijzen vergelijken van € 5,12 tot € 15,90.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 5,12 tot € 15,90. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 4,50 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 5,12 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 5,12 en de hoogste is € 15,90. Bespaar tot 68%.

Koop Proclear Sphere online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Proclear Sphere wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Proclear Sphere
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Omafilcon B
 • Watergehalte
  60 %, 62 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  42 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -20 tot 20
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Proclear Sphere contactlenzen worden vervaardigd door CooperVision. Ze zijn gemaakt van Omafilcon B en bieden een hoge waterinhoud tussen 60 - 62%. Dit helpt bij het bevorderen van een uitzonderlijk comfort gedurende de hele dag, vooral voor degenen die last hebben van droge ogen of voor degenen die hun contactlenzen lang dragen.

Deze contactlenzen zijn vooral heel geschikt voor mensen die lijden aan het droge-ogensyndroom, maar ook voor degenen die meer dan 12 uur per dag contactlenzen dragen of in een omgeving met airconditioning werken. Ze bezitten elongerende eigenschappen van 42 Dk/t zuurstofdoorlaatbaarheid, die zorgt voor een prettige en gezonde lenzen-draagervaring.

Proclear Sphere lenzen bevatten tevens een synthetische imitatie van fosforylcholine, een substantie die van nature voorkomt in menselijke celmembranen, die verantwoordelijk is voor het behoud van de waterbalans. Dit zorgt ervoor dat de lenzen aangenaam vochtig blijven gedurende de draagtijd. Door deze unieke eigenschap wordt Proclear Sphere goed verdragen door het lichaam.

Draagtijd

Proclear Sphere is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

Proclear Sphere heeft een gemiddelde beoordeling van 4,5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten