SofLens Daily Disposable for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

SofLens Daily Disposable for Astigmatism
(1)

Prijzen vergelijken van € 33,90 tot € 67,88.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 33,90 tot € 67,88. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 33,90 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 33,90 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 7 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 33,90 en de hoogste is € 67,88. Bespaar tot 50%.

Koop SofLens Daily Disposable for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

SofLens Daily Disposable for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  SofLens Daily Disposable for Astigmatism
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Bausch + Lomb
 • Materiaal
  Hilafilcon B
 • Watergehalte
  59 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  22 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  0 tot 0
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.bausch.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

SofLens Daily Disposable for Astigmatism contactlenzen zijn het eerste product van Bausch + Lomb, vervaardigd uit Hilafilcon B, gericht op de correctie van astigmatisme. Deze lenzen zijn uitgerust met een verminderde sferische aberratie en een Lo-Torque-ontwerp, wat resulteert in een scherp en stabiel zicht.

Met een watergehalte van 59%, bieden deze lenzen een uitzonderlijk comfort door de dag heen. Terwijl de Lo-Torque vormgeving de hoeveelheid schitteringen, zelfs bij slecht zicht, vermindert.

SofLens Daily Disposable for Astigmatism lenzen zijn de ideale keuze voor dagelijks gebruik. Door hun hoog zuurstofdoorlatendheid van 22 Dk/t, staan ze garant voor gezonde ogen en optimaal draaggemak.

Draagtijd

SofLens Daily Disposable for Astigmatism is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

SofLens Daily Disposable for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

SofLens Daily Disposable for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u