Biofinity Energys - Vergelijk Prijzen

Biofinity Energys
(1)

Prijzen vergelijken van € 10,98 tot € 24,00.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 10,98 tot € 24,00. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 9,54 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 10,98 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 10 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 10,98 en de hoogste is € 24,00. Bespaar tot 54%.

Koop Biofinity Energys online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biofinity Energys wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biofinity Energys
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Comfilcon A
 • Watergehalte
  48 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  160 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -12 tot 8
 • Diameter
  14
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Biofinity Energys contactlenzen zijn maandlenzen vervaardigd door CooperVision. Ze zijn gemaakt van het materiaal Comfilcon A en hebben een watergehalte van 48%. Deze lenzen zijn speciaal ontworpen om de behoeften van de digitale levensstijl van vandaag te ondersteunen.

Met de unieke Digital Zone Optics technologie die de Biofinity Energys lenzen gebruiken, helpen ze vermoeidheid van de ogen te verminderen die kan worden veroorzaakt door het proberen te focussen op kleine details op een digitaal scherm. Dit stelt de drager in staat om duidelijker te zien en de ogen gemakkelijker te laten aanpassen bij het verschuiven van de focus van en naar het scherm.

Het Aquaform-technologie, aanwezig in de Biofinity Energys lenzen, trekt water aan en bindt dit in het volledige volume van de lens, waardoor de lenzen vochtig, zacht en comfortabel blijven om te dragen. Tegelijkertijd zorgt de hoge zuurstofdoorlatendheid van 160 Dk/t voor prettig dragen, ook bij langdurig gebruik.

Hoewel de Biofinity Energys lenzen bedoeld zijn voor dagelijks dragen, zijn ze ook geschikt voor continue dragen tot 30 dagen en 29 nachten, na bevestiging door een oogzorgspecialist. Zo onderscheiden deze lenzen zich door hun veelzijdigheid en bruikbaarheid, terwijl ze altijd een hoog draagcomfort bieden.

Draagtijd

Biofinity Energys is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

Biofinity Energys heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 1 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten