Biofinity XR Toric - Vergelijk Prijzen

Biofinity XR Toric
(3)

Prijzen vergelijken van € 33,30 tot € 48,85.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 33,30 tot € 48,85. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 31,66 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 33,30 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 6 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 33,30 en de hoogste is € 48,85. Bespaar tot 32%.

Koop Biofinity XR Toric online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biofinity XR Toric wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biofinity XR Toric
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Comfilcon A
 • Watergehalte
  48 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  116 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -20 tot 20
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

De Biofinity XR Toric contactlenzen zijn vervaardigd door CooperVision. Ze zijn gemaakt van Comfilcon A, een siliconen-hydrogel materiaal bekend om zijn hoge zuurstof permeabiliteit van 116 Dk/t. Deze lenzen hebben een watergehalte van 48%, wat bijdraagt aan hun vermogen om uitdroging te voorkomen en aan het oogcomfort.

Deze lenzen zijn specifiek ontworpen voor de correctie van astigmatisme, zelfs in zijn extreme vormen. Dit wordt bereikt door hun uitgebreide reeks van as- en cilinderwaarden. Daarnaast maken de Biofinity XR Toric lenzen gebruik van de Aquaform-technologie. Deze technologie houdt water opgesloten in de lens, waardoor deze vochtig, zacht en flexibel blijft. Dit resulteert in een natuurlijk vochtige lens die langdurig comfort en algehele helderheid biedt.

De speciale ontwerpeigenschappen van de Biofinity XR Toric, met name de Geoptimaliseerde Torische Lensgeometrie, zorgen ervoor dat de lenzen zich goed aanpassen aan het oog en altijd op de juiste manier georiënteerd zijn. Hierdoor ontstaat een stabiele pasvorm en een scherp, helder zicht gedurende de hele dag. Deze lenzen zijn bedoeld voor dagelijks gebruik, maar zijn ook geschikt voor verlengd slijtage tot 30 dagen.

Samengevat, de Biofinity XR Toric lenzen bieden een compleet pakket voor degenen die astigmatisme hebben en een comfortabele, betrouwbare lens nodig hebben die langdurig kan worden gedragen.

Draagtijd

Biofinity XR Toric is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Type Contactlens

Biofinity XR Toric is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Biofinity XR Toric heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u