Biofinity XR - Vergelijk Prijzen

Biofinity XR
(3)

Prijzen vergelijken van € 12,06 tot € 20,83.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 12,06 tot € 20,83. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 11,92 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 12,06 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u contactlenzen online.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 6 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 12,06 en de hoogste is € 20,83. Bespaar tot 42%.

Koop Biofinity XR online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Biofinity XR wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Biofinity XR
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Comfilcon A
 • Watergehalte
  48 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  128 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Ja
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -20 tot 15
 • Diameter
  14
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Biofinity XR contactlenzen van CooperVision zijn gemaakt van siliconenhydrogel en ontworpen om een ​​hoge mate van myopie en hyperopie te corrigeren. De lenzen zijn vervaardigd met materiaal Comfilcon A en bevatten 48% water, wat bijdraagt aan het comfort.

Dankzij de unieke Aquaform-technologie zijn de lenzen in staat om water in de lens te vergrendelen, waardoor de lenzen vochtig, zacht en flexibel blijven. Hierdoor zijn de lenzen ook zeer zuurstofdoorlatend, met een permeabiliteit van 128 Dk/t.

De Biofinity XR lenzen hebben een asferisch oppervlak wat een verbetering in optische eigenschappen mogelijk maakt, met name bij weinig licht. Ook kunnen ze astigmatisme en presbyopie corrigeren. Deze lenzen zijn ontworpen voor dagelijkse slijtage, maar indien goedgekeurd door uw oogarts, kunnen ze ook gedurende 30 dagen en 29 nachten continu worden gedragen.

Afsluitend zijn de Biofinity XR lenzen een uitmuntende keuze vanwege de combinatie van geavanceerd ontwerp, kwaliteitsmateriaal en uitstekende optische eigenschappen.

Draagtijd

Biofinity XR is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

Biofinity XR heeft een gemiddelde beoordeling van 4 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten