Clariti Elite - Vergelijk Prijzen

Clariti Elite
(2)

Prijzen vergelijken van € 9,33 tot € 15,83.

De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 9,33 tot € 15,83. De prijs wordt berekend per maand (2 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 7,50 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 9,33 per maand.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 4 winkels en verpakkingen van 3 of 6 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 9,33 en de hoogste is € 15,83. Bespaar tot 41%.

Koop Clariti Elite online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Clariti Elite wordt verkocht in dozen met 3 of 6 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Clariti Elite
 • Draagtijd
  Maandlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Somofilcon A
 • Watergehalte
  56 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  86 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -10 tot 8
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Clariti Elite contactlenzen zijn maandelijks te vervangen lenzen vervaardigd door CooperVision. Deze lenzen zijn gemaakt van het materiaal Somofilcon A, wat optimaal comfort en gezondheid voor het hoornvlies garandeert. Dankzij hun hoge watergehalte van 56% blijft comfort behouden, zelfs na een lange dag van dragen.

Deze silicone-hydrogel lenzen zijn een gezonder alternatief voor hydrogel lenzen omdat ze meer zuurstof naar het hoornvlies laten doorstromen. Met een zuurstofdoorlaatbaarheid van 86 Dk/t, houden ze de ogen fris en gezond. Bovendien beschikken de Clariti Elite lenzen over WetLoc-technologie. Deze technologie trekt watermoleculen aan en houdt ze vast aan het oppervlak van de lens, waardoor de lenzen gedurende de dag natuurlijk bevochtigd blijven.

De Clariti Elite lenzen zijn niet ontworpen voor continu dragen, maar met hun vervangingsschema van 30 dagen bieden ze gemak en flexibiliteit. Kortom, Clariti Elite lenzen bieden een uitstekende balans tussen comfort, gezondheid van het hoornvlies en scherp zicht.

Draagtijd

Clariti Elite is een maandlens. Maandlenzen, ook bekend als 30-dagen lenzen, worden 30 dagen achter elkaar gedragen. Sommige kunnen ook worden ingehouden tijdens het slapen.

Beoordelingen

Clariti Elite heeft een gemiddelde beoordeling van 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u

Andere zoekopdrachten