Dailies Total1 for Astigmatism - Vergelijk Prijzen

Dailies Total1 for Astigmatism
(3)

Prijzen vergelijken van € 77,00 tot € 114,00.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 77,00 tot € 114,00. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 67,43 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 77,00 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u torische lenzen online voor astigmatisme.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 9 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 77,00 en de hoogste is € 114,00. Bespaar tot 32%.

Koop Dailies Total1 for Astigmatism online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Dailies Total1 for Astigmatism wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Dailies Total1 for Astigmatism
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Torische contactlens
 • Fabrikant
  Alcon
 • Materiaal
  Delefilcon A
 • Watergehalte
  33 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  127 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Ja
 • Sterktebereik
  -8 tot 4
 • Diameter
  14.5
 • BC
  8.6
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://www.alcon.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Dailies Total1 voor Astigmatisme van Alcon zijn dagelijkse torische contactlenzen vervaardigd uit Delefilcon A. De lenzen zetten zich snel in de juiste positie, gemiddeld binnen 37 seconden, en blijven gedurende de dag op een correcte plaats dankzij Alcon’s beproefde lensontwerp, de PRECISION BALANCE 8/4. Ze zijn speciaal ontworpen om een nauwkeurige visuele scherpte te bieden aan mensen met astigmatisme.

Wat deze lenzen extra aantrekkelijk maakt, is hun watergradiënt technologie. Het kernmateriaal van de lens, een silicone-hydrogel, heeft een watergehalte van 33%. Dit zorgt voor een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van 127 Dk/t, wat ideaal is voor de gezondheid van uw ogen. Aan de oppervlakte van de lens, die in contact komt met uw gevoelige oogweefsels, benadert het watergehalte 100%. Dit maakt de lenzen uitzonderlijk comfortabel, zelfs voor gevoelige ogen.

Dailies Total1 voor Astigmatisme is een daglens. Dit betekent dat u elke dag een nieuw, perfect schoon paar lenzen in doet en ze na gebruik simpelweg weggooit. Dergelijke lenzen worden algemeen beschouwd als de gezondste vorm van lensdragen. Kortom, Dailies Total1 voor Astigmatisme biedt zowel comfort als duidelijk zicht voor degenen met astigmatisme.

Draagtijd

Dailies Total1 for Astigmatism is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Dailies Total1 for Astigmatism is een torische contactlens. Torische contactlenzen, ook bekend als astigmatische lenzen, zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme.

Beoordelingen

Dailies Total1 for Astigmatism heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u