Proclear 1 Day Multifocal - Vergelijk Prijzen

Proclear 1 Day Multifocal
(3)

Prijzen vergelijken van € 47,90 tot € 82,00.

De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijzen vergelijken van € 47,90 tot € 82,00. De prijs wordt berekend per maand (60 lenzen).

Prijsverloop

De laagste prijs in de afgelopen 11 maanden was € 43,94 per maand.

Op dit moment is de laagste prijs € 47,90 per maand.

Hoe kunt u contactlenzen online kopen?

Als u nog nooit eerder online contactlenzen heeft gekocht, kunt u onze eenvoudige gids volgen: hoe koopt u multifocale lenzen online voor presbyopie.

Prijsinformatie

Vergelijk prijzen tussen 9 winkels en verpakkingen van 30 of 90 contactlenzen. Op dit moment is de laagste prijs per maand € 47,90 en de hoogste is € 82,00. Bespaar tot 42%.

Koop Proclear 1 Day Multifocal online tegen de beste en laagste prijs. We vinden altijd de laagste prijs voor jou. We doen dit door de beste aanbiedingen online voortdurend te monitoren.

Proclear 1 Day Multifocal wordt verkocht in dozen met 30 of 90 contactlenzen.

Productinformatie

 • Naam
  Proclear 1 Day Multifocal
 • Draagtijd
  Daglens
 • Type
  Multifocale contactlens
 • Fabrikant
  CooperVision
 • Materiaal
  Omafilcon A
 • Watergehalte
  60 %, 62 %
 • Zuurstofdoorlaatbaarheid
  37 Dk/t
 • Kan mee geslapen worden
  Nee
 • UV Filter
  Nee
 • Sterktebereik
  -10 tot 6
 • Diameter
  14.2
 • BC
  8.7
Lees meer op de eigen website van de fabrikant: https://coopervision.com/.

Verzending

Alle winkels vermeld op deze pagina leveren aan Nederland. De typische levertijd is 1-3 dagen, terwijl sommige winkels tot 3-7 dagen kunnen duren. De exacte levertijd vindt u op de website van de winkel. Als u snelle verzending voor contactlenzen nodig heeft, zijn er winkels die deze service aanbieden.

Beschrijving

Proclear 1 Day Multifocal contactlenzen zijn daglenzen gemaakt door CooperVision, ontworpen om presbyopie te corrigeren en droge ogen te verminderen. Gemaakt van het materiaal Omafilcon A met een watergehalte van 60 tot 62%, zorgen deze lenzen voor optimaal comfort.

Het bijzondere aan de Proclear 1 Day Multifocal is de optische opbouw, die het oog in staat stelt om een instinctieve zone te vinden die de optimale focus biedt. Dit betekent dat ze klaar zijn voor elke situatie - of u nu rijdt, leest of aan de computer werkt. Ze zorgen voor helder zicht op alle afstanden, waardoor ze een uitstekend alternatief zijn voor een bril.

Een ander belangrijk kenmerk van de Proclear 1 Day Multifocal is de PC™-vochtinbrengende technologie. Deze technologie laat water aan het lensoppervlak binden en voorkomt dat het verdampt. Deze beschermende laag die op het lensoppervlak wordt gevormd, voorkomt ophoping van vuil en vermindert het ontstaan van afzettingen.

Tenslotte is het belangrijk op te merken dat er geen toegevoegde waarde is opgegeven voor Proclear 1 Day Multifocal contactlenzen. De fabrikant geeft aan dat deze lenzen bedoeld zijn voor dragers met een additie tot +2.50.

Draagtijd

Proclear 1 Day Multifocal is een daglens. Daglenzen, ook bekend als 1-dag lenzen, worden een enkele dag gedragen en daarna weggegooid.

Type Contactlens

Proclear 1 Day Multifocal is een multifocale contactlens. Multifocale contactlenzen, ook bekend als progressieve lenzen, zijn ontworpen voor mensen met presbyopie (ouderdomsverziendheid).

Beoordelingen

Proclear 1 Day Multifocal heeft een gemiddelde beoordeling van 4,7 gebaseerd op 3 beoordelingen. Klik hier om een beoordeling in te dienen.

Andere varianten

Aanbevelingen voor u